Afscheid, vaarwel 2018, dag 2019

Gepost door: De Brackeleer | Geplaatst op:

Vandaag nemen we afscheid van 2018, morgen zijn we verplicht om 2019 met open armen te begroeten. Tussen deze twee ligt voor velen nog een turbulent nachtje feesten. Dat laatste, zoals ik eerder al schreef, is niet voor mij weggelegd. Ik ga voor de zachte overgang. Wat zou ik trouwens te vieren hebben? 2018 was niet zo’n fantastisch jaar, er waren mooie, aangename dagen en weken, maar evenveel moeilijke, donkere momenten. 2018 was een jaar van vallen en opstaan, steeds lopende op de grens tussen goed en slecht.

2019 zal voor mij de voortzetting van 2018 worden. Hopelijk met wat meer hoogtes dan laagtes. De mooie momenten, zal ik zelf moeten maken door en met een positieve ingesteldheid. De laagtes zal ik verplicht moeten aanvaarden … God, geef mij de kalmte om te aanvaarden wat ik niet kan veranderen, de moed om te veranderen wat ik kan veranderen, en de wijsheid om tussen deze twee een onderscheid te maken.

Laagtes, de moed om te veranderen wat ik kan veranderen … Een ferme uitdaging … Aan mij dus om de moeilijke momenten die op mij zullen afkomen te kleuren en wat zonlicht te geven.

Vrijdag 04 januari 2019 een nieuwe start van een nog lange reeks (wekelijkse) uitstappen naar het UZ Leuven, al vallen deze uitstappen al bij al nog mee. En, zolang de dokters mij niet loslaten is er hoop … Hoop doet leven …

Wat 2019 ook moge brengen, 11 mei staat reeds mooi ingekaderd in mijn agenda. Tenerife / Costa Adeje daar waar ik mijn hart verloren heb. Hallo Adrian Hoteles, we komen eraan.

Tenerife

Tenerife

Bloggen

Een weblog of blog, is een persoonlijk dagboek op een website, dat regelmatig, soms meerdere malen per dag wordt bijgehouden. Meestaal gaat het om teksten die chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd biedt in feite een logboek van informatie die hij zijn publiek wil meedelen.


Mijnheer Luizeman

Stacks Image 352

De ongezouten, niet gestructureerde, verwarde schrijfsels, veelal zonder inhoud maar vol waarheden van Mijnheer Luizeman.


© 2018 Danny De Brackeleer I Contact