Gepost door: Luizeman | Geplaatst op:

Wees niet bang voor de Brexit. Geen Brexit is politieke zelfmoord. En ja, whisky en humanitaire visa worden duurder. Sommigen liggen op de loer tot apen een fout maken. Ook Big Brother is opera …

Wanneer komt mijn nieuw orgaan uit de printer? Nee, niet zomaar een 3D geprint hart of lever, maar een echt levend orgaan … Een printer, een computerprogramma en inkt van levende cellen, dit terwijl de klimaatopwarming de bierproductie in het ...

Gepost door: Luizeman | Geplaatst op:

Binnenkort worden in Molenbeek plundering ,vernieling en pure terreur aangepakt via de organisatie van een paar concerten … Knock Molenbeek? De politiecommissaris wordt de feestneus en de brandweercommandant het feestvarken, maar om religieuze redenen wordt dat laatste ten stelligste afgeraden … Laat maar komen de “Molotov Cocktail” … Tweet was blijkbaar een pijnlijke ontmoeting met de waarheid.

Iedereen kan burgemeester worden. Eerst ...

Gepost door: Luizeman | Geplaatst op:

Vaarwel privacy, duik maar de digitale paskamer in. Niet zagen, gewoon doen. Stort u maar op de nonnen, sparen voor uw pensioen is een goed idee, maar op reis gaan is leuker.

Boeiend, zelfs relevant, een regering die na veel struikelen, dan toch valt. Een beetje boogschieten op de staande wip in lopende zaken. Wie de hoofdvogel afschiet mag op de blaren zitten.

Vanaf april, staan ze op elke nieuwe identiteitskaart … Naast een lelijke ...

Gepost door: Luizeman | Geplaatst op:

Ik slaap tegenwoordig niet zo goed, maar ik lig er niet wakker van. Ik droom dan ook zeer vaak mijn teksten tijdens deze slapeloze nachten. Hierdoor zijn deze veelal onoverzichtelijk en zonder onderschrift.

Churros, oliebollen of een tietenbar, het maakt allemaal niet zoveel uit, als het maar vettig is. De NMBS is niet aangepast aan de economie van vandaag. De Lijn, een politiek machtsmiddel dat onze dorpen tot lelijke parkings verbouwt ...

Mijnheer Luizeman

Stacks Image 352

De ongezouten, niet gestructureerde, verwarde schrijfsels, veelal zonder inhoud maar vol waarheden van Mijnheer Luizeman.


Bloggen

Een weblog of blog, is een persoonlijk dagboek op een website, dat regelmatig, soms meerdere malen per dag wordt bijgehouden. Meestaal gaat het om teksten die chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd biedt in feite een logboek van informatie die hij zijn publiek wil meedelen.


© 2018 Danny De Brackeleer I Contact