Dromen zijn bedrog

Gepost door: De Brackeleer | Geplaatst op:

We zijn eindelijk nog eens enkele dagen naar zee geweest. Bij de aankoop van ons appartement te Westende, had ik me alles anders voorgesteld. Maar dromen blijken dus wel degelijk, in vele gevallen, bedrog te zijn. Ik droomde ervan om eens met pensioen, veel aan zee te vertoeven en tussendoor even op Tenerife (Costa Adeje) te verblijven. Van dit alles is, nu reeds een jaar met pensioen, weinig in huis gekomen. Dit heeft te maken met meerdere factoren. Het enige wat we tot heden hebben kunnen doen is tweemaal 10 dagen Tenerife en drie weken aan zee. Daarbuiten hebben we ons moeten beperken tot af en toe drie of vier dagen naar zee.

Een eerste opstakel, met onze Beagle J'iLouis, met hem in een appartement verblijven is absoluut geen optie. Hij voelt zich daar niet thuis, het is onbegonnen werk om er met hem meerdere dagen te verblijven. We zijn dus steeds afhangkelijk van onze kinderen om hem op te vangen, zodat we enkele dagen naar zee kunnen. Indien we voor een langere periode naar zee willen, zien we ons verplicht hem te laten opvangen in een hondenhotel.

Ook door mijn ziekte (kanker) is langere tijd aan zee verblijven moeilijk. Ik moet namelijk wekelijks naar het UZ Leuven voor toediening van mijn dosis chemo. De afstand van zee naar Leuven lijkt mij nog doenbaar, maar de files maken het zeer moeilijk.

Wanneer we naar Tenerife (Costa Adeje), willen zitten we opnieuw met hetzelfde probleem. Eerst vragen in Leuven om de periode tussen twee chemo-beurten aan te passen. J'iLouis moet naar het hondenhotel.

Reken bij dit alles nog het instaan voor de opvang van de kleinkinderen en je kan je natte dromen opbergen op zolder. Er rest je alleen nog om positief te blijven en te hopen op betere tijden.

Bloggen

Een weblog of blog, is een persoonlijk dagboek op een website, dat regelmatig, soms meerdere malen per dag wordt bijgehouden. Meestaal gaat het om teksten die chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd biedt in feite een logboek van informatie die hij zijn publiek wil meedelen.


Mijnheer Luizeman

Stacks Image 352

De ongezouten, niet gestructureerde, verwarde schrijfsels, veelal zonder inhoud maar vol waarheden van Mijnheer Luizeman.


© 2018 Danny De Brackeleer I Contact