Apple wil zijn Netflix-concurent gratis aanbieden

Gepost door: De Brackeleer | Geplaatst op:

Apple laat er nog niets officieel over los, maar alles wijst erop dat het werkt aan concurent voor Netflix. Met deze streamingdienst zou Apple allerlei exclusieve content willen aanbieden., zoals eigen series, films en shows. Hoe deze dienst eruit gaat zien is nog het grootste vraagteken. CNBC meldt dat Apple dit allemaal gratis wil aanbieden aan iedereen met een iPhone, iPad of Apple TV. De dienst zou verschijnen in de reeds bestaande TV-app. Verschillende bronnen melden dat het begin 2019 zover zou zijn. In Belgiƫ hebben we echter nog geen TV-app en is het nog maar de vraag of Apple deze dienst onmiddellijk wereldwijd zal aanbieden. Nieuwe diensten zijn meestal (in het begin) enkel in de VS beschikbaar.

Apple heeft overigens goede banden met Disney, dat eveneens een eigen streamingdienst voor 2019 heeft aangekondigd. Wat als blijkt dat Apple samen met Disney aan de perfecte streamingdienst werkt.

Bloggen

Een weblog of blog, is een persoonlijk dagboek op een website, dat regelmatig, soms meerdere malen per dag wordt bijgehouden. Meestaal gaat het om teksten die chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd biedt in feite een logboek van informatie die hij zijn publiek wil meedelen.


Mijnheer Luizeman

Stacks Image 352

De ongezouten, niet gestructureerde, verwarde schrijfsels, veelal zonder inhoud maar vol waarheden van Mijnheer Luizeman.


© 2018 Danny De Brackeleer I Contact